Ατομική υγιεινή κατ' οίκον λουτρό καθαριότητας

Νοσηλεία κατ' οίκον Τοπική καθαριότητα

Η ατομική υγιεινή του ασθενούς κατ’ οίκον περιλαμβάνει λουτρό καθαριότητας (πρόσωπο, σώμα, γεννητική περιοχή) και λούσιμο κεφαλής. Γίνεται με ειδικούς χειρισμούς στο κρεβάτι (όπως θα γινόταν στο νοσοκομείο) ή συνοδεία στο μπάνιο εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση του ασθενούς.

Πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό  καθώς απαιτούνται ειδικές γνώσεις και εκπαίδευση.

Η 3η και 4η ηλικία καθώς και άτομα με προβλήματα υγείας και κινητικότητας που μένουν στο σπίτι  εξυπηρετούνται από το νοσηλευτικό  προσωπικό της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. με μεθοδικότητα και  ευαισθησία. Κυρίαρχη αξία η διατήρηση της αξιοπρέπειας του ατόμου.

Με την ατομική υγιεινή ο ασθενής αισθάνεται ανακουφισμένος και καθαρός, βελτιώνεται η ψυχολογία του και οι συνθήκες για την υγεία του, αυξάνεται η κοινωνικότητά του, αυξάνεται η αιμάτωση στα σημεία πίεσης και περιορίζεται η δημιουργία κατακλίσεων, τονώνεται το κυκλοφορικό σύστημα.

Συχνές ερωτήσεις

Για το μπάνιο στο κρεβάτι απαιτούνται:
    • Ζεστό νερό
    • Μια λεκάνη
    • Μεγάλη πετσέτα
    • Πράσινο σαπούνι
    • Σφουγγάρι

Το ξύρισμα προσώπου αποτελεί πρόσθετη υπηρεσία που συνδυάζεται με την ατομική υγιεινή και παρέχεται έναντι επιπλέον κόστους.

Το κόψιμο νυχιών αποτελεί πρόσθετη υπηρεσία που συνδυάζεται με την ατομική υγιεινή και παρέχεται έναντι επιπλέον κόστους.
Γίνεται με εξειδικευμένο εργαλείο.
Δεν παρέχεται περιποίηση αισθητικού μανικιούρ – πεντικιούρ.

Ραντεβού για ατομική υγιεινή - λουτρό καθαριότητας κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και σε συνεννόηση με το συντονιστικό κέντρο της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” προγραμματίστε  ατομική υγιεινή κατ’ οίκον ή μία συστηματική εβδομαδιαία περιποίηση που θα περιλαμβάνει εναλλάξ ατομική υγιεινή με τοπική καθαριότητα στις ώρες και μέρες που σας εξυπηρετούν.