Διαλείποντες καθετηριασμοί κατ' οίκον

Διαλείποντες καθετηριασμοί κατ' οίκον

Οι διαλείποντες καθετηριασμοί κατ’ οίκον είναι ο καθετηριασμός της ουροδόχου κύστης για την παροχέτευση των ούρων. Στους διαλείποντες καθετηριασμούς ο ουροκαθετήρας αφαιρείται άμεσα με σκοπό την αποτελεσματική  αντιμετώπιση της νευρογενούς κύστης. Γίνονται κατόπιν εντολής του θεράποντος ιατρού με στόχο την προστασία των νεφρών και την βελτίωση της ακράτειας και της ποιότητας ζωής.

Οι νοσηλευτές της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” έχουν μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στους διαλείποντες καθετηριασμούς κατ’ οίκον σε άνδρες και γυναίκες. Ο ουροκαθετήρας που χρησιμοποιείται διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ατραυματική διέλευση της ουρήθρας.  Για το λόγο αυτό όλοι οι νοσηλευτές της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένοι με ουροκαθετήρες κορυφαίας ποιότητας ώστε να εξασφαλίζουν την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξή του από λοιμώξεις. Τηρούν πιστά τα πρωτόκολλα για την ασφαλή τοποθέτησή τους κατ’ οίκον.

Στα πλαίσια του καθετηριασμού της ουροδόχου κύστης κατ’ οίκον μπορεί να γίνει  λήψη ούρων για διαγνωστικούς σκοπούς. Η επεξεργασία του δείγματος μπορεί να γίνει στο μικροβιολογικό μας εργαστήριο όλο το 24ωρο (εφημερεύει).

Διαλείποντες καθετηριασμοί κατ' οίκον. Κλείστε ραντεβού.

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε επίσκεψη νοσηλευτή μας για διαλείποντες καθετηριασμούς κατ’ οίκον. 

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.