Ενημέρωση του Ιατρού

Ενημέρωση ιατρού

Η ενημέρωση του ιατρού (θεράποντος ή παραπέμποντος) γίνεται άμεσα και εμπεριστατωμένα. Ο ιατρός επιλέγει τον τρόπο ενημέρωσης και σε συνεννόηση με το συντονιστικό κέντρο και τους νοσηλευτές λαμβάνει άμεσα αποτελέσματα ή πληροφορίες για την κατάσταση του ασθενούς. 

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” πλαισιώνεται από υψηλά καταρτισμένους πτυχιούχους νοσηλευτές που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ιατρού. Η ενημέρωση του ιατρού γίνεται με όλους τους τρόπους και την ώρα που επιθυμεί. Με email ή μήνυμα ή τηλεφωνικώς ή viber, WhatsApp, κτλ. 

Οι νοσηλευτές κατ’ οίκον είναι έμπειροι και έρχονται σε επικοινωνία με τον ιατρό για οποιαδήποτε αλλαγή αφορά την κατάσταση του ασθενούς. Επίσης έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν νέες οδηγίες. Ταυτόχρονα ενημερώνουν την καρτέλα του ασθενούς έτσι ώστε χάρη στο συντονιστικό κέντρο, ασθενείς και ιατρός μπορούν να λαμβάνουν άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες π.χ. ζωτικά σημεία, αλλαγή νοσηλείας, αποτελέσματα, κτλ.  

Το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πάντα εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα υλικά, έτοιμο να εκτελέσει τις νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ οίκον που προκύπτουν. Ανεφοδιάζεται εκ νέου όποτε χρειάζεται από την ιδιόκτητη αποθήκη της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” 

Μοναδικός σκοπός είναι η φροντίδα των ασθενών,
τοποθετώντας πρώτο και πάνω απ’ όλους τον Άνθρωπο.
Αφοσιωμένοι στον άνθρωπο

Η εταιρεία επενδύει στο προσωπικό της, διοικητικό και νοσηλευτικό, πιστεύοντας πως απαλλαγμένοι από το άγχος οποιουδήποτε εξωγενούς παράγοντα προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες.

Διασφαλίζει πως οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές κατ’ οίκον λειτουργούν σε πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης. Δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, τόσο ανάμεσα στους ασθενείς και τους οικείους τους όσο και στον θεράποντα ιατρό.

Χρειάζεστε νοσηλευτή κατ' οίκον;

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και με τη βοήθεια του συντονιστικού κέντρου της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” προγραμματίστε ραντεβού ή άμεση επίσκεψη στο χώρο που σας εξυπηρετεί.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.