Κατ' οίκον καθετηριασμός ουροδόχου κύστης

κατ οίκον καθετηριασμός. Αλλαγή τοποθέτηση αφαίρεση ουροκαθετήρα

Ο κατ’ οίκον καθετηριασμός ουροδόχου κύστης περιλαμβάνει την τοποθέτηση, την αλλαγή ή την αφαίρεση ουροκαθετήρα.

Η τοποθέτηση γίνεται με την εισαγωγή ενός καθετήρα στην ουροδόχο κύστη μέσω της ουρήθρας (καθετήρας Foley). Αναλόγως του διαστήματος που μεσολαβεί έως την αφαίρεσή του ουροκαθετήρα, είναι πιθανό να χρειαστεί και αλλαγή, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.

Όλο το 24ωρο, κάθε μέρα και τις αργίες σε κάθε σημείο της Αττικής.

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” διαθέτει έμπειρους, πτυχιούχους,  νοσηλευτές με τεράστια εμπειρία στην τοποθέτηση, την αλλαγή ή την αφαίρεση του ουροκαθετήρα.

Χρησιμοποιούν ουροκαθετήρες αρίστης ποιότητας που εξασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή ενόχληση, την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξή  του από λοιμώξεις. 

Στο πλαίσιο του κατ’ οίκον καθετηριασμού μπορεί να γίνει  λήψη ούρων για διαγνωστικούς σκοπούς. Η επεξεργασία του δείγματος μπορεί να γίνει και στο μικροβιολογικό εργαστήριό όλο το 24ωρο.

Συχνές ερωτήσεις για τον ουροκαθετήρα

Μπορεί να έχει βουλώσει ο καθετήρας ή να χρειάζεται αλλαγή νούμερο ή να τραβήχτηκε. Σε κάθε περίπτωση το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.”  σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό μπορεί να κάνει πλύσεις ή αλλαγή καθετήρα ή οποιαδήποτε άλλη οδηγία δοθεί

Η αφαίρεση καθετήρα Δεν πονάει γίνεται με ειδικούς χειρισμούς από το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.”

Ραντεβού κατ' οίκον καθετηριασμό ουροδόχου κύστεως

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε επίσκεψη νοσηλευτή μας για καθετηριασμό ουροδόχου κύστης κατ’ οίκον. 

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.