Κοινωνική ευθύνη - πάντα δίπλα σας

Η Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στην
καρδιά των δραστηριοτήτων μας.

Η Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας.

Η εταιρεία «Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε», παρέχει τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες και τις αργίες.

Είναι κομμάτι της Κοινωνικής μας Ευθύνης. Γιατί είναι επιλογή μας.

Όταν ξεκινήσαμε το 1999, πήραμε την απόφαση να εξυπηρετούμε διαρκώς, χωρίς εξαίρεση ημερών και ωρών, γνωρίζοντας πως αναλαμβάνουμε μία μεγάλη ευθύνη.

Όμως παράλληλα ήμασταν βέβαιοι πως θα προσφέρουμε σε πολλούς ασθενείς κατ’ οίκον υπηρεσίες και σε πολύ δύσκολες χρονικές περιόδους και χρονικές στιγμές.

Ο Άνθρωπος, μας έχει ανάγκη κάθε στιγμή, χωρίς εξαιρέσεις. Και τις αργίες και βραδινές ώρες και όταν η πόλη της Αθήνας είναι άδεια, σε περιόδους διακοπών και υπολειτουργούν ακόμα και υπηρεσίες υγείας.

Πιστεύουμε πως στην υγεία, δεν πρέπει να υπάρχουν ωράρια και αναμονή.

Η ανάγκη της ζωής είναι κάθε στιγμή.

Επίσης σε πολλά περιστατικά απαιτείται η συστηματική επανάληψη της υπηρεσίας, ανεξαρτήτως ώρας, εργάσιμης ημέρα ή αργίας. Δεν θα ήταν ούτε έντιμο ούτε ηθικό να αναβάλλουμε λόγω ωραρίου αυτή την τόσο σημαντική για τον ασθενή υπηρεσία.

Η Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων δεν μπορεί να είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα στο σύνολο της διοικητικής τους στρατηγικής αλλά η ίδια τους η υπόσταση, η δομή και η κουλτούρα.

Ενημερώνουμε με συνέπεια το κοινό πως μπορεί να επικοινωνεί και να έχει νοσηλευτικό προσωπικό στο σπίτι του συνεχώς από τη Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε, γιατί θέλουμε να γνωρίζουν πως για κάθε στιγμή που θα μας χρειαστούν, όταν υπάρχει ανάγκη, όταν πρέπει να λάβουν μία νοσηλευτική υπηρεσία, εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα τους, στο καθήκον μας που δεν είναι τίποτε άλλο από την υγεία και τη διατήρηση της ποιότητας της.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε

και στην περίοδο των εορτών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Φώτων, κοντά σας όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Η εταιρεία "Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε." τοποθετεί πρώτα και πάνω απ' όλα τον άνθρωπο, τη ζωή και την αξιοπρέπειά του.