Μέτρηση ζωτικών σημείων κατ' οίκον

Νοσηλεία κατ' οίκον Ζωτικές μετρήσεις

Η μέτρηση των ζωτικών σημείων κατ’ οίκον περιλαμβάνει συνήθως τη μέτρηση πίεσης, τη σφυγμομέτρηση και την οξυμετρία κατ’ οίκον.  Παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την λειτουργική κατάσταση, πορεία, εξέλιξη και θεραπεία του ασθενούς.

Είναι εφικτές οι μετρήσεις και η καταγραφή:

  • των καρδιακών παλμών ή σφυγμομέτρηση (αξιολόγηση του ρυθμού και της συχνότητας)
  • της αρτηριακής πίεσης (συστολική, διαστολική)
  • της θερμοκρασίας (βαθμοί κελσίου σώματος)
  • της αναπνοής (αξιολόγηση της συχνότητας, του βάθους και του ρυθμού)
  • οξυμετρία (% κορεσμός της αιμοσφαιρίνης σε οξυγόνο στο αίμα)

Μπορεί να γίνει μεμονωμένα, συνδυαστικά με άλλες μετρήσεις (όπως η λήψη ηλεκτροκαρδιογραφήματος κατ’ οίκον) ή με άλλες νοσηλευτικές υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον χρειάζεται, ενημερώνεται άμεσα θεράπων ιατρός άμεσα.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι χρήσιμα για την ανίχνευση ή την παρακολούθηση ιατρικών προβλημάτων. Αποτελούν κριτήρια για την εκτίμηση και εξέλιξη της κατάστασης του ασθενούς.

Το νοσηλευτικό προσωπικό της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.  διαθέτει εξαιρετική εμπειρία. Επιπλέον είναι πάντα εφοδιασμένο με  εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και η μέτρηση  των ζωτικών σημείων κατ’ οίκον είναι απόλυτα αξιόπιστη και ακριβής.

Ραντεβού για μέτρηση ζωτικών σημείων κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού ή επικοινωνήστε με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε. Το συντονιστικό κέντρο της εταιρείας θα  σας προγραμματίσει επίσκεψη εξειδικευμένου νοσηλευτή για συστηματική ή μεμονωμένη μέτρηση ζωτικών σημείων , οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.