Μέτρηση σακχάρου κατ' οίκον χορήγηση ινσουλίνης

Μέτρηση Σακχάρου κατ' οίκον χορήγηση ινσουλίνης

Η ορθή μέτρηση σακχάρου κατ’ οίκον και, εφόσον απαιτείται, η κατ’ οίκον χορήγηση ινσουλίνης αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική νοσηλευτική πράξη. Η ινσουλίνη είναι ορμόνη που παράγεται σε ειδική μοίρα του παγκρέατος και ρυθμίζει την συγκέντρωση της γλυκόζης στο αίμα. Παίζει πρωτεύοντα ρόλο στον μεταβολισμό των υδατανθράκων (σακχάρων), λιπών και πρωτεϊνών του οργανισμού. Όταν διαταράσσεται η συγκέντρωσή της στο αίμα επηρεάζονται τα επίπεδα σακχάρου.

Η μέτρηση σακχάρου είναι μία διαδικασία ανίχνευσης της τιμής του σακχάρου στο αίμα που επηρεάζεται από την λήψη οποιαδήποτε τροφής. Οι φυσιολογικές τιμές σακχάρου κυμαίνονται από 60 έως 110 mg/dl. Η ελάττωση της τιμής του σακχάρου (κάτω από το φυσιολογικό) εκδηλώνεται με υπογλυκαιμία. Αντιθέτως, η αύξηση της τιμής (πάνω από το φυσιολογικό) εκδηλώνεται με υπεργλυκαιμία.

Οι νοσηλευτές κατ’ οίκον της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. προσέρχονται άμεσα στο περιστατικό για μέτρηση σακχάρου κατ’ οίκον. Εφόσον απαιτηθεί και τηρώντας πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού προβαίνουν σε χορήγηση ινσουλίνης κατ’ οίκον. 

Συμβουλή

Το συντονιστικό κέντρο της εταιρείας είναι πάντα σε ετοιμότητα, τηρώντας αυστηρά τον προγραμματισμό των ραντεβού, να καλύψει την μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης σε περιστατικά που λόγω της κατάστασής τους π.χ. άνοια δεν υπάρχει κάποιος να επιβλέψει.

Ραντεβού για μέτρηση σακχάρου κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε την επίσκεψη νοσηλευτή μας για ορθή μέτρηση σακχάρου και, εφόσον χρειαστεί,  χορήγηση ινσουλίνης κατ’ οίκον.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.