Νεφελοποιητής κατ' οίκον

Νεφελοποιητής κατ' οίκον

Νεφελοποιητής κατ’ οίκον. Ο νεφελοποιητής  είναι μια μικρή και εύχρηστη φορητή συσκευή. Μετατρέπει τα φάρμακα υγρής μορφής σε νεφέλωμα για θεραπεία με εισπνοές στο σπίτι.  Με τον νεφελοποιητή γίνεται διάσπαση φαρμάκων (συνήθως κορτικοστεροειδών και βρογχοδιασταλτικών)  από υγρή μορφή σε νεφέλωμα.  Σκοπός του είναι η θεραπεία του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος χωρίς την δυσκολία συντονισμού της αναπνοής.

Η χρήση νεφελοποιητή κατ’ οίκον  επιτυγχάνει  την αποτελεσματική θεραπεία αναπνευστικών προβλημάτων στην ασφάλεια του σπιτιού του ασθενούς μακριά από τους κινδύνους του νοσοκομειακού περιβάλλοντος (π.χ. ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις). 

Ο νεφελοποιητής συνιστάται στην αντιμετώπιση αναπνευστικών νοσημάτων όπως για παράδειγμα

  • χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια,
  • κρίση άσθματος,
  • βαριά αναπνευστική λοίμωξη, κτλ.

Η ιδιόκτητη αποθήκη της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.”  διαθέτει νεφελοποιητές  τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης και ποιότητας για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία. Είναι στην διάθεση οποιουδήποτε έχει ανάγκη  νεφελοποιητή κατ’ οίκον με ένα τηλεφώνημα στο 210 64 12 600. Το άριστα καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό της εταιρείας τηρώντας πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού χρησιμοποιεί αλλά και εκπαιδεύει για χρήση νεφελοποιητή στο σπίτι.

Συμβουλές για τον ασθενή

Σε περίπτωση που υπάρχει ιατρική οδηγία για χρήση οξυγόνου κατ’ οίκον το συντονιστικό κέντρο της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” διαθέτει άμεσα οξυγόνο στο σπίτι μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Ραντεβού για Νεφελοποιητή κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού καιπρογραμματίστε την επίσκεψη νοσηλευτή μας για παροχή οξυγόνου ή νεφελοποιητές κατ’ οίκον.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.