Νοσηλευτές κατ' οίκον

Νοσηλευτές κατ' οίκον Αττική

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε” παρέχει από το 1999 υπηρεσίες νοσηλείας με έμπειρους νοσηλευτές κατ’ οίκον σε όλη την Αττική.

Με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άμεσο επιχειρησιακό σχεδιασμό η ομάδα των νοσηλευτών βρίσκεται πάντα έγκαιρα σε κάθε περιστατικό, δίπλα σε κάθε ασθενή σε όλη την Αττική. 

Η εταιρεία τοποθετεί πρώτο και πάνω απ’ όλους τον Άνθρωπο,
τη ζωή και τη αξιοπρέπειά του.

Γι’ αυτό πλαισιώνεται από Ανθρώπινο Δυναμικό που παράλληλα με την εξειδίκευση και κατάρτιση μοιράζεται πάνω απ’ όλα και τις ίδιες αξίες.

Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η ιδιόκτητη αποθήκη υλικού της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. Οι νοσηλευτές ανεφοδιάζονται εύκολα και γρήγορα με όλα τα απαραίτητα για κάθε νοσηλεία. Σπεύδουν άμεσα σε κάθε περιστατικό σε όλη την Αττική χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος στην αναζήτηση και την προμήθεια των υλικών. Ταυτόχρονα αποφεύγονται φαινόμενα έλλειψης των απαραίτητων αναλώσιμων ή αύξησης των τιμών των υπηρεσιών λόγω απρόσμενων μεταβολών στην δομή της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι νοσηλευτές κατ’ οίκον που παρέχει η εταιρεία, χρησιμοποιούν οχήματα που ανήκουν στον ιδιόκτητο στόλο. Ολοκαίνουργια, ασφαλή και πλήρως συντηρημένα. Οι νοσηλευτές εστιάζουν αποκλειστικά στην παροχή ποιοτικών νοσηλευτικών υπηρεσιών, χωρίς να απασχολούνται με θέματα συντήρησης ή φθορών

Όλοι οι νοσηλευτές κατ’ οίκον εργάζονται αποκλειστικά στην εταιρεία, με πλήρη απασχόληση και σταθερές, πολυετείς συμβάσεις εργασίας. Είναι έμπειροι, καταρτισμένοι και απόφοιτοι σχολών νοσηλευτικής. Εκπαιδεύονται διαρκώς στις νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ΄οίκον, σε νέες τεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, διατηρώντας υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Αφοσιωμένοι στον άνθρωπο

Η εταιρεία επενδύει στο προσωπικό της, διοικητικό και νοσηλευτικό, πιστεύοντας πως απαλλαγμένοι από το άγχος οποιουδήποτε εξωγενούς παράγοντα προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες.

Διασφαλίζει πως οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές κατ’ οίκον λειτουργούν σε πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης. Δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, τόσο μεταξύ τους όσο και προς τους ασθενείς και τους οικείους τους.

Θεωρούν καθήκον τους την βοήθεια και την συμπαράσταση σε κάθε περιστατικό.

Μοναδικό σκοπό έχουν τη φροντίδα των ασθενών, τοποθετώντας πρώτο και πάνω απ’ όλους τον Άνθρωπο.

Ακριβώς όπως και η εταιρεία Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.!
Χρειάζεστε
νοσηλευτή κατ' οίκον;

Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.”. 

Το συντονιστικό μας κέντρο θα σας καθοδηγήσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας και θα προγραμματίσει ραντεβού ή άμεση επίσκεψη εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού στο χώρο που σας εξυπηρετεί.