Νοσηλευτικές Υπηρεσίες ΑΕ

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” ιδρύθηκε το 1999 από επαγγελματίες νοσηλευτές. Σκοπός και όραμα της εταιρείας ήταν και είναι η παροχή άμεσης, αξιόπιστης και ποιοτικής παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον.

Η εταιρεία διανύοντας την 3η δεκαετία λειτουργίας της εξακολουθεί να εξελίσσεται, να ξεχωρίζει, να προσφέρει νέες υπηρεσίες, να επενδύει σε εξοπλισμό, υποδομές και τεχνολογίες αιχμής. Εκπαιδεύει διαρκώς το προσωπικό και τα στελέχη της προσφέροντας νοσηλευτικές υπηρεσίες κορυφής.

Το συντονιστικό κέντρο βρίσκεται καθημερινά, ολόκληρο το 24ωρο στη διάθεση οποιουδήποτε έχει ανάγκη νοσηλευτικών υπηρεσιών. Υποδέχεται τα αιτήματα με όλους τους επικοινωνιακούς τρόπους. Τηλεφωνικά, μέσω email, viber, whatsapp, chat ή μέσω της ιστοσελίδας www.nosileftikesypiresies.gr Συγκεντρώνει τις απαραίτητες πληροφορίες, ενημερώνει για την ώρα της επίσκεψης, το κόστος και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Είναι σε επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό για ενημέρωση και λήψη οδηγιών όποτε χρειάζεται. Το συντονιστικό κέντρο χρησιμοποιεί εξειδικευμένο λογισμικό συνδυάζοντας τα αιτήματα των πελατών, τις τοποθεσίες των οχημάτων και το απόθεμα υλικών.

Εφόσον χρειαστεί, η υπηρεσία διακίνησης της ιδιόκτητης αποθήκης νοσηλευτικού υλικού δρομολογεί ανεφοδιασμό. Με αυτό τον συντονισμό δίνεται άμεσα ο εκτιμώμενος χρόνος εξυπηρέτησης ή προγραμματίζεται ραντεβού για ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί.

Την προγραμματισμένη ώρα εξειδικευμένοι, πτυχιούχοι νοσηλευτές προσέρχονται στον χώρο, ενημερώνουν αναλυτικά για τη διαδικασία και τον απαιτούμενο χρόνο  της νοσηλείας κατ’ οίκον που θα εκτελεσθεί. Κατά την ολοκλήρωση της νοσηλείας οι νοσηλευτές παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την περεταίρω φροντίδα του ασθενούς και, εφόσον απαιτείται , συντονίζεται η επόμενη επίσκεψη.

Σε δεύτερο χρόνο, εκπρόσωποι του τμήματος εξυπηρέτησης επικοινωνούν δειγματοληπτικά ώστε να αξιολογηθούν οι υπηρεσίες της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. και να καταγραφούν απόψεις ή τυχόν προτάσεις βελτίωσης.

Ακολουθώντας πιστά αυτή τη διαδικασία η “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες ΑΕ” τοποθετώντας πρώτο και πάνω απ’ όλους τον Άνθρωπο,  παρέχει ποιοτική, άμεση και συνεχή νοσηλεία κατ’ οίκον, ολόκληρο το 24ωρο κάθε ημέρα, ακόμη και στις αργίες σε κάθε σημείο της Αττικής.