Πλύση ουροδόχου κύστης κατ' οίκον

πλύση ουροδόχου κύστης κατ' οίκον

Πλύση ουροδόχου κύστης είναι η έκπλυση της ουροδόχου κύστεως με ειδικό διάλυμα και διενεργείται με άσηπτη τεχνική. Η υπηρεσία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι ανώδυνη εφόσον εκτελείται από έμπειρους νοσηλευτές. 

Η πλύση γίνεται όταν υπάρχει ένδειξη ή υποψία απόφραξης του καθετήρα με σκοπό την διατήρηση της βατότητάς του. Παράγοντες που συντελούν στην πραγματοποίηση πλύσεων κύστης είναι π.χ. μόλυνση, κακή ενυδάτωση, τραυματισμός κύστεως κτλ.

Οι ασθενείς που φέρουν ουροκαθετήρα πρέπει να ενυδατώνονται επαρκώς.

Η εταιρεία Νοσηλευτικές υπηρεσίες Α.Ε. διαθέτει έμπειρο εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που αναλαμβάνει πλύσεις ουροδόχου κύστεως κατ΄οίκον. Με υπευθυνότητα, αμεσότητα στην ανταπόκριση και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες  του θεράποντος ιατρού.

Πλύσεις χρειάζονται όταν ο ασθενής δεν αποβάλει ούρα ενώ έχει καθετήρα, έχει θολά ούρα ή δεν βγάζει επαρκή ποσότητα. Η πλύση ουροδόχου κύστης είναι επίσης επιβεβλημένη όταν υπάρχουν ίχνη αίματος ή πήγματα στον ουροσυλλέκτη ή υποψία απόφραξης του καθετήρα.

Ραντεβού για πλύση ουροδόχου κύστεως κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε επίσκεψη νοσηλευτή μας για πλύση ουροδόχου κύστης κατ’ οίκον. 

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.