Στόλος οχημάτων

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” διαθέτει τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων για νοσηλεία κατ’ οίκον.

Είναι ολοκαίνουργια, πλήρως εξοπλισμένα, άριστα συντηρημένα και εφοδιασμένα με τελευταίας τεχνολογίας νοσηλευτικό εξοπλισμό. Χρησιμοποιώντας τα, η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” με αυτά τα οχήματα εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των νοσηλευτών στις προγραμματισμένες ή επείγουσες επισκέψεις μέρα και νύχτα. Όλες τις ημέρες του χρόνου και τις αργίες. Σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.  

Είναι εξοπλισμένα με σύστημα δορυφορικού εντοπισμού έτσι το συντονιστικό κέντρο μπορεί να επιλέξει πάντα το κατάλληλο όχημα ώστε να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε επείγον περιστατικό. Επιπλέον χρησιμοποιώντας συστήματα δορυφορικής πλοήγησης αναδρομολογεί άμεσα τα οχήματα σε περίπτωση κυκλοφοριακού φόρτου ώστε να αποφεύγονται καθυστερήσεις σε προγραμματισμένες επισκέψεις.

Ακόμη και σε περιπτώσεις που λόγω ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η άφιξη του νοσηλευτικού προσωπικού στον προγραμματισμένο χρόνο, το συντονιστικό κέντρο σας ενημερώνει άμεσα για τον ενδεχόμενο χρόνο καθυστέρησης.

Το νοσηλευτικό προσωπικό ενημερώνεται ηλεκτρονικά κατευθείαν για την συνέχεια του προγράμματος επισκέψεων. 

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” φροντίζει στην πράξη για το περιβάλλον.

Όλος ο στόλος οχημάτων της πληροί τα πιο σύγχρονα πρότυπα εκπομπών καυσαερίων EURO 6d ή EURO 6d-temp. Το μέγεθός τους ενδείκνυται για συνθήκες κίνησης εντός αστικών κέντρων ή πέριξ αυτών (Euro A ή Euro B Segment). Συνδυαστικά λοιπόν ελαχιστοποιείται τόσο το ενεργειακό αποτύπωμα άνθρακα όσο και η κυκλοφοριακή επιβάρυνση του οδικού δικτύου.

Στόλος οχημάτων
Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.

Κάθε μέρα προγραμματίζονται 100 επισκέψεις κατά μέσο όρο.

Κάθε μέρα ο στόλος των οχημάτων μεταφέρει επιτυχώς σε αυτές τις επισκέψεις το νοσηλευτικό προσωπικό

Ο στόλος των οχημάτων ανεφοδιάζεται συνεχώς από την ιδιόκτητη αποθήκη υλικών και είναι πάντα σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε νοσηλευτική υπηρεσία.

Ένα άριστα οργανωμένο σύστημα θα στείλει με τον στόλο οχημάτων της εταιρείας ΝΥ νοσηλευτικό προσωπικό έμπειρο, με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε την επίσκεψη που επιθυμείτε.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.

Ο υπερσύγχρονος στόλος οχημάτων της εταιρείας "Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε." και το άριστα δομημένο σύστημα διαχείρισής του διασφαλίζει πως έμπειροι νοσηλευτές, πλήρως εξοπλισμένοι βρίσκονται δίπλα σας, σε όλη την Αττική τη στιγμή που θα τους χρειαστείτε.