Συχνές ερωτήσεις

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για κάθε σας ανάγκη.
Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.”, τον τρόπο που λειτουργούν και τους λόγους για τους οποίους σας παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες νοσηλείας κατ’ οίκον.

Διαβάστε τις απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Ένας εκπρόσωπός μας είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο.

Η εταιρεία Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. παρέχει νοσηλεία κατ΄οίκον από το 1999. Οι νοσηλευτές είναι έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι, απόφοιτοι νοσηλευτικών σχολών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η εταιρεία διακρίνεται για την ανάπτυξη σχέσεων και τη φροντίδα που προσφέρει στους ασθενείς.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. λειτουργεί και εξυπηρετεί όλο το 24ωρο όλες τις μέρες και αργίες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω email στο info@nosileftikes.gr, μέσω viber, messenger, whatsapp όταν είναι ενεργά στην ιστοσελίδα ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας και της φόρμας κλείστε ραντεβού.

Όποτε χρειάζεστε νοσηλευτή ή νοσηλεύτρια επικοινωνείτε με την εταιρεία και το συντονιστικό κέντρο θα σας στείλει κάποιον από την νοσηλευτική ομάδα στην μέρα και ώρα που τον χρειάζεστε.

Οι νοσηλευτές της εταιρείας Νοσηλευτικές υπηρεσίες Α.Ε. ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού και είναι σε επικοινωνία μαζί του για οτιδήποτε χρειάζεται.

Η “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε” παρέχει υπηρεσίες νοσηλείας στο χώρο που θα μας υποδείξετε καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου όλες τις ημέρες του χρόνου και τις αργίες.

Η “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε” παρέχει υπηρεσίες νοσηλείας σε ολόκληρη την Αττική, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου όλες τις ημέρες του χρόνου και τις αργίες.

Η εταιρεία δεν διαθέτει αποκλειστικές αλλά παρέχει υπηρεσίες αποκλειστικών όπως τοπική καθαριότητα, αλλαγή πάνας, λουτρό καθαριότητας και  λούσιμο στο κρεβάτι ή στο μπάνιο, κτλ. Οι νοσηλευτές-τριες παραμένουν στον χώρο όσο χρειάζεται η εκάστοτε νοσηλεία.

Υπάρχουν ταμεία που είναι συμβεβλημένα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία και να ενημερωθείτε. Για τις αιμοληψίες και λοιπές διαγνωστικές εξετάσεις είναι δεκτά παραπεμπτικά ΕΟΠΥΥ.

Όχι, οι τιμές παραμένουν οι ίδιες χωρίς να επιβαρύνονται από τις αργίες.