Τοπική καθαριότητα, υγιεινή κατ' οίκον

υγιεινή κατ' οίκον

Η τοπική καθαριότητα κατ’ οίκον είναι μια υπηρεσία ωφέλιμη για την καθαυτή υγεία την υγιεινή και την ψυχολογία του λήπτη. Η τοπική καθαριότητα, υγιεινή κατ’ οίκον περιλαμβάνει καθαριότητα της γεννητικής περιοχής και την αλλαγή πάνας (εφόσον χρησιμοποιείται).

Γίνεται με ειδικούς χειρισμούς στο κρεβάτι (όπως στο νοσοκομείο) ή συνοδεία στο μπάνιο εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση του ασθενούς. Συνδυάζεται με την αλλαγή πάνας.

Για την αποφυγή ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών και τη σωστή υγιεινή επιβάλλεται ο καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής, γεννητικών οργάνων και πρωκτού.

Η καθημερινή τοπική καθαριότητα βοηθούν στην αποφυγή δημιουργίας και αποτελούν βασικό παράγοντα στη θεραπεία των κατακλίσεων.

Πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό καθώς απαιτούνται ειδικές γνώσεις υπομονή, ενσυναίσθηση και εκπαίδευση.

Η 3η και 4η ηλικία καθώς και άτομα με προβλήματα υγείας και κινητικότητας που μένουν στο σπίτι εξυπηρετούνται από το νοσηλευτικό προσωπικό της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. με μεθοδικότητα και ευαισθησία.

Κυρίαρχη αξία η διατήρηση της αξιοπρέπειας του ατόμου.

Με την τοπική υγιεινή ο ασθενής αισθάνεται ανακουφισμένος και καθαρός, βελτιώνεται η ψυχολογία του και οι συνθήκες για την υγεία του, αυξάνεται η κοινωνικότητά του, αυξάνεται η αιμάτωση στα σημεία πίεσης και περιορίζεται η δημιουργία κατακλίσεων, τονώνεται το κυκλοφορικό σύστημα.

Ραντεβού για τοπική καθαριότητα, υγιεινή κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού  και σε συνεννόηση με το συντονιστικό κέντρο της εταιρείας “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” προγραμματίστε  τοπική υγιεινή κατ’ οίκον.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε συστηματική εβδομαδιαία περιποίηση που θα περιλαμβάνει εναλλάξ ατομική υγιεινή με τοπική καθαριότητα στις ώρες και μέρες που σας εξυπηρετούν.