Φροντίδα κολοστομίας κατ' οίκον

Φροντίδα κολοστομίας κατ' οίκον

Η φροντίδα κολοστομίας κατ’ οίκον είναι η περιποίηση και αλλαγή της κολοστομίας στο σπίτι. 

Η κολοστομία είναι το αποτέλεσμα μιας χειρουργικής επέμβασης με σκοπό την ένωση του εντέρου με το δέρμα δημιουργώντας ένα άνοιγμα (στομία) στην κοιλιακή χώρα (παρά φύση έδρα). Στόχος της κολοστομίας είναι να αλλάξει η πορεία που ακολουθούν τα κόπρανα προκειμένου να απομακρυνθούν από τον οργανισμό. Αυτό γίνεται γιατί τμήμα του εντέρου έχει υποστεί βλάβη. Στην κολοστομία προσκολλάται ένας ειδικός σάκος συλλογής του περιεχομένου του εντέρου που χρειάζεται αλλαγή.

Η κολοστομία είναι μόνιμη ή προσωρινή ανάλογα με τον ιατρικό λόγο που την επέβαλε. Είναι πολύ σημαντικό η στομία και το περιστομικό δέρμα να διατηρείται καθαρό, στεγνό και υγιές. Έτσι διαφυλάσσεται η σωστή εφαρμογή των σάκων και η αποφυγή μολύνσεων. 

Η εταιρεία “Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.” με το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνει την φροντίδα και περιποίηση της κολοστομίας σας με επισκέψεις στον χώρο σας τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν περισσότερο καθώς και στην συχνότητα που απαιτείται. 

Σε περίπτωση που χρειάζεται μπορεί να γίνει συνδυασμός με ατομική υγιεινή κατ’ οίκον, τοπική καθαριότητα ή αλλαγή πάνας κατ’ οίκον, αιμοληψία κατ’ οίκον και άλλες νοσηλευτικές υπηρεσίες που είναι στην διάθεση του ασθενούς για την διευκόλυνσή του.

Ραντεβού για φροντίδα κολοστομίας κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε την επίσκεψη νοσηλευτή μας για φροντίδα κολοστομίας κατ’ οίκον.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.