25 χρόνια νοσηλευτικές υπηρεσίες

25 χρόνια Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε

25 Χρόνια συνεχώς κοντά σας

  • Το 1999, επαγγελματίες νοσηλευτές ιδρύουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα εταιρεία παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον.

   Την  «Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.».

   25 χρόνια η «Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.» λειτουργεί ανελλιπώς 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο παρέχοντας  εξειδικευμένες υπηρεσίες νοσηλείας κατ’ οίκον σε ολόκληρη την Αττική.

   Διαθέτει έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών. Μικροβιολογικό εργαστήριο 24ωρης εφημερίας με άμεση έκδοση αποτελεσμάτων.  Υπερσύγχρονο στόλο πλήρως εξοπλισμένων οχημάτων με ενσωματωμένο GPS για την αρτιότερη διαχείριση των περιστατικών. Ιδιόκτητη αποθήκη με υλικά νοσηλείας από αξιόπιστους προμηθευτές, πιστοποιημένους με ISO.

   Στις εγκαταστάσεις της λειτουργεί 24ωρο συντονιστικό κέντρο που διευθετεί και εποπτεύει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας βάσει ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας (πιστοποιημένο με ISO 9001).

   Σήμερα, η «Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.» εξυπηρετεί περισσότερες από 37.000 επισκέψεις ετησίως με βαθμό ικανοποίησης που ξεπερνά το 95%, βάσει ανεξάρτητων μετρήσεων.

   Ο στόλος οχημάτων της εταιρείας καλύπτει κάθε χρόνο απόσταση που ισοδυναμεί με 8 φορές τον γύρο της γης προσφέροντας κορυφαία νοσηλεία στο σπίτι.

   Η «Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε.» βάζει πρώτα και πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο.

   Γι’ αυτό έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των ασθενών και των επαγγελματιών του κλάδου Υγείας ως η πλέον αξιόπιστη επιλογή στην παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον.

25 Χρόνια Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε

25 χρόνια τα πάντα για νοσηλεία κατ’ οίκον.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Η εταιρεία "Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε." τοποθετεί πρώτα και πάνω απ' όλα τον άνθρωπο, τη ζωή και την αξιοπρέπειά του.