Φλεβοκαθετήρας κατ' οίκον

Φλεβοκαθετήρας κατ' οίκον

Φλεβοκαθετήρας κατ’ οίκον. Η τοποθέτηση  φλεβοκαθετήρα στο σπίτι είναι η νοσηλευτική υπηρεσία που περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός πλαστικού καθετήρα σε ένα αιμοφόρο αγγείο (φλέβα) με σκοπό την  ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκων και υγρών κατ’ οίκον ή την παρεντερική σίτιση κατ’ οίκον. 

Όταν κριθεί αναγκαίο γίνεται αλλαγή φλεβοκαθετήρα ή αφαίρεσή του.

Η νοσηλευτική ομάδα της εταιρείας Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε. διαθέτει γνώσεις, μεγάλη εμπειρία, επιδέξια τεχνική, προσοχή και ευθύνη. Η τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα αποτελεί επεμβατική διαδικασία και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνεται υπό άσηπτες συνθήκες. 

Οι νοσηλευτές είναι εξοπλισμένοι με ότι χρειάζεται από την ιδιόκτητη αποθήκη της εταιρείας. Οι φλεβοκαθετήρες που χρησιμοποιούνται είναι ειδικοί αρίστης ποιότητας. Σκοπός η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μικρότερη ταλαιπωρία, εξάλειψη του πόνου και  αποφυγή του τραυματισμού ή  καταστροφής των φλεβών που δημιουργούν οι κοινοί φλεβοκαθετήρες. 

Οφέλη για τον ασθενή
  • η χορήγηση των απαιτούμενων φαρμάκων πραγματοποιείται στο σπίτι στο οικείο περιβάλλον του ασθενούς
  • αποφεύγεται η μετακίνηση στο νοσοκομείο αποκλειστικά και μόνο για τη χορήγηση φαρμάκων,  αντιβίωσης ή υγρών
  • αποφεύγονται οι επιπλοκές από τις άσκοπες μετακινήσεις

Μάθετε περισσότερα για την τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα κατ’ οίκον

Ραντεβού για τοποθέτηση
φλεβοκαθετήρα κατ' οίκον

Καλέστε μας τώρα στο 210 64 12 600 ή κλείστε online ραντεβού και προγραμματίστε την επίσκεψη νοσηλευτή μας για ενδοφλέβια χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής κατ’ οίκον.

Όλο το 24ωρο, σε ολόκληρη την Αττική, καθημερινά ακόμη και τις αργίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού.